dissabte, 2 de març del 2013

Animació lectora

En la classe de 1r d'ESO E els alumnes han llegit "Els fantasmes de Bloody Hill" de Tim Wilson  i els ha agradat molt. Aquestos són els seus dibuixos i  els seus  comentaris recomanant-nos el llibre:






Mari Pinilla ens diu:
A classe hem llegit ''Els fantasmes de Bloody Hill". És un llibre que està molt bé. Tracta d'uns xiquets de més o menys de la nostra edat que volen trobar un tresor del que tots parlen, al poble fantasma: Bloody Hill. Els tres xiquets Malcom , Arnold i Pete viuen molta por i massa sorpreses en aquest poble, fins que, al final veuen la llum. Hi ha una frase que per a mi és la mes terrorífica de tot el llibre i que se la diuen els fantasmes als xiquets: "- Com una tomba! Aixó és precisament el que us tenim preparat!"

Llegiu-vos-el, el llibre dona por. :)





Karla Martínez ens explica:

A clase hem llegit el llibre dels Fantasmes de Bloody Hiil del autor Tim Wilson , jo recomanaria aquest llibre perquè  es molt interessant i divertit,  dona una miqueta de por perque al tratar de fantasmes t´atemoreix.

El llibre tracta de tres xiquets que van a eixe poble per que escolten que la gent diu que està maleit , i al arribar els ocorren coses males i roines.
Un fragment d´aquest llibre és:"L´escala que pujava a la planta superior es troba a la dreta, molt prop de l´entrada. Els finestrons tancats a penes deixaven entrar rajos de claror. Les llanternes no tardaren a descobrir més terayines i brutícia. A diferència de la comissaria, a  l'ajuntament  pudia  fortament a tancat, a podrit."





Eva Vàzquez ens fa arribar el seu comentari:
Els xiquets tenien molta por. Van veure coses aterridores,van tremolar,van tindre que aguantar bromes...La frase que més por m'ha donat  ha sigut: "Si tens sort, quan ets al taüt i escoltes com et cau la primera palada del terra, mors a l'instant de l'esglai."
 Jo recomane aquest llibre perquè es molt interessant, dona una mica de por i sobretot t’ho passes molt bé si ho lliges a classe amb els teus company. Segur que t'agradarà molt.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada