dimarts, 24 de gener de 2012

Articles d'opinió per a 4t d'ESO

Cartes dels lectors

Horaris de les "disco"

Els sotasignats, mares i pares de família, preocupats per la salut física i emocional dels nostres fills, volem denunciar el perniciós costum que suposa el tardà horari d'inici de l'activitat nocturna dels bars i les discoteques de la nostra ciutat i l'encara més irracional horari de tancament.

No té cap mena de sentit que els nostres nois hagin d'esperar, matant el temps a casa o bevent en qualsevol lloc, fins que siguin les dues de la matinada per començar el seu horari de diversió nocturna, que no s'acabarà, com és lògic, fins a les cinc o les sis de cada cap de setmana o vigília de festiu.

Els poders públics hi tenen la seva part important de responsabilitat, en aquesta qüestió. ¿No podria limitar-se l'horari de tancament o, si no, avançar el d'obertura? ¿Per què no ens ajuden perquè entre tots aconseguim avançar l'horari de diversió entre les onze de la nit i les tres de la matinada? Amb això evitaríem en gran mesura molts riscos innecessaris, com per exemple accidents de trànsit, consum de drogues, abús de l'alcohol i, en definitiva, milloraríem la situació de la nostra joventut i de la societat en general.

Estem segurs que aquestes mesures de racionalització no serien impopulars ni implicarien pèrdua de vots juvenils. Demanem a les autoritats, als joves, als pares i a l'opinió pública en general que ens ajudin a defensar el que és de sentit comú.

Isabel Videgain i 1.697 firmes més, Barcelona, El Periódico de Catalunya, 2/8/98. Ediciones Primera Plana S.A. Grupo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada